top of page

ORGANIZACIJA SMJEŠTAJA ZA RADNIKE

Constigo grupa je partner tvrtkama koje imaju potrebu za organizacijom smještaja radnika unutar ili izvan sjedišta tvrtke. Bilo da se radi o jednodnevnim uslugama ili višemjesečnim projektima, tvrtkama nudimo uslugu organizacije prehrane i smještaja za zaposlenike na području Republike Hrvatske. Iskustvom rada u većim izvođačkim tvrtkama, uvidjeli smo poteškoće koje nastaju prilikom organizacije smještaja za zaposlenike. Za tvrtke, organizacija smještaja često predstavlja nepotreban utrošak vremena i novca koji podiže cijenu usluge, a time smanjuje konkurentnost.

Ideja grupe je ponuditi jedinstvenu i specijaliziranu uslugu koja će tvrtkama osigurati brzu, efikasnu i povoljnu organizaciju smještaja za radnike, unutar planiranog budžeta uz istovremenu uštedu vlastitih resursa.Zašto angažirati Constigo grupu za pronalazak smještaja za radnike?
Koristeći našu uslugu organizacije smještaja, stalni zaposlenici Vaše tvrtke mogu se usredotočiti na druge zadatke koji će produktivnije utjecati na uspjeh poslovanja tvrtke. Vi definirate budžet, lokaciju i kvalitetu smještaja, a mi pronalazimo i organiziramo adekvatan smještaj za Vaše zaposlenike. Constigo grupa postaje tvrtki besplatna eksterna jedinica zadužena za pronalazak adekvatnog smještaja za radnike. 

 

Je li potrebno organizirati prehranu radnika?

Vaš upit je zaprimljen, odgovorit ćemo Vam u najkraćem mogućem roku!

bottom of page