top of page

O NAMA

Constigo grupa je mladi tim koji okuplja inženjere građevinarstva i strojarstva, arhitekte, te pravne i ekonomske stručnjake, s ciljem da tržištu ponudi specijalizirane usluge koje nadilaze tradicionalne okvire.

 

Spoj iskustva i mladosti, te kontinuirani rad na razvoju visokoobrazovanog multidisciplinarnog tima, naš su put do ispunjenja visoko postavljenih ciljeva.  

group-dedicated-highly-motivated-archite
partnerski odnos.png
komunikacija.png
timski rad2.png
uspjeh projekta.png

Kvalitetnom partnerskom odnosu

Dobroj komunikaciji

Timskom radu

Uspjehu projekta

Ideja grupe je, kroz uspješne realizacije projekata i kontinuiranu edukaciju okruženja o trendovima na vrlo dinamičnom tržištu, postati poželjan partner u segmentu poslovanja nekretninama i upravljanja investicijskim projektima. Grupa na tržištu djeluje sa dvije tvrtke, od kojih je tvrtka Constigo upravljanje d.o.o. utemeljena kao prva članica poslovnog plana Constigo grupe, a zatim je osnovana tvrtka Constigo nekretnine d.o.o. sa tendencijom proširenja usluga na ostale

segmente poslovanja nekretninama. 

 


 

Najveću pozornost dajemo: 

 

 

 

 

 

       

Naši klijenti su tvrtke i fizičke osobe: banke, investitori, građevinske i druge srodne tvrtke, agencije za posredovanje u prometu nekretninama, kupci/prodavatelji, najmoprimci/najmodavci, te zakupoprimci/zakupodavci i vlasnici svih vrsta nekretnina.

bottom of page