top of page

UPRAVLJANJE I PROMET NEKRETNINAMA

 

Constigo grupa je partner tvrtkama i fizičkim osobama u kupnji/prodaji/najmu/zakupu nekretnina u cilju ostvarenja investicije. Za Vas tražimo kupce, adekvatnu nekretninu, zemljište za investiciju poput višestambenog objekta, kuće za odmor, hotela, kampa, sportskog/poslovnog kompleksa ili trgovačkog centra. Naši stručni suradnici su garancija da možemo ispuniti sve zahtjeve klijenta. Naša usluga u prometu nekretnina je potpuna, od angažmana licenciranih agenata, ovlaštenih inženjera građevinarstva, ekonomskih stručnjaka, pa sve do izvršavanja pravnih poslova čime nadilazimo tradicionalnu uslugu posredovanja. 
 


Nudimo usluge vezane za upravljanje i razvoj nekretnina u vidu:
• Analiza potencijalnog razvoja nekretnine sa prijedlozima optimalnih rješenja
• Studije i mišljenja o opravdanosti investicija 
• Procjene tržišne i građevinske vrijednosti nekretnina prema propisanim metodama
• Energetsko certificiranje
• Projektiranje i etažiranje 

• Konzultacije o uvjetima građenja u skladu s važećim prostornim planovima i propisimaIdeja grupe je po principu “isključivog posredovanja” ostvariti maksimalno zadovoljstvo naših klijenata. U poslovanju se držimo svih okvira važećih propisa, a za sve pravne poslove zadužen je naš suradnički tim pravnika.

Što je “isključivo posredovanje”, a što “otvoreno posredovanje”?

Isključivo posredovanje je kad Nalogodavac ovlašćuje posrednika kao jedino društvo za posredovanje u prodaji nekretnina na određeno vrijeme, te se obvezuje da za to vrijeme neće angažirati drugog posrednika.
 

Otvoreno posredovanje je kad Nalogodavac može ovlastiti neodređeni broj posrednika za posredovanje u prodaji istih nekretnina.

Zašto angažirati Constigo grupu za isključivog posrednika u prodaji svojih nekretnina?

Constigo grupa je partner koji investitoru postaje eksterna jedinica specijalizirana za prodaju nekretnina i maksimalni uspjeh investicije, a investitor se može usredotočiti na druge tekuće i buduće projekte. Poslovanje po principu “isključivog posredovanja“ garantira visoku razinu kvalitete usluge što rezultira uspjehom investicije i zadovoljstvom klijenta.

bottom of page