top of page

UPRAVLJANJE PROJEKTIMA I KONZALTING

Constigo grupa je partner u uspješnoj realizaciji investicijskih projekata u području graditeljstva. Naši stručni suradnici svojim iskustvom u vođenju projekata, od manje zahtjevnih građevina pa sve do kompleksnih infrastrukturnih projekata prema Fidic ugovorima, ispunjavaju visoko postavljene ciljeve i očekivanja naših partnera.

Nudimo usluge vezane za upravljanje projektima u vidu:
• Predstavnici investitora 

• Predstavnici izvođača

• Projektno upravljanje u svim fazama projekta 

• Projektno upravljanje prema Fidic ugovorima 

• Stručni nadzor građenja

Ideja grupe je postati poželjan partner u investicijskim projektima u području graditeljstva kroz uspješne realizacije projekata i kontinuiranu edukaciju okruženja o trendovima na tržištu. Naši klijenti su tvrtke i fizičke osobe kojima je cilj uspješna realizacija investicijskog projekta. Poznavanje tržišta nekretnina i dragocjeno inženjersko iskustvo, našoj usluzi daju specifičnu dodatnu vrijednost koja projekte vodi k tome da budu Vaša sigurna investicija.


Zašto angažirati Constigo grupu za partnera u upravljanju projektom?

Constigo grupa postaje predstavnik investitora zadužen za nadzor i vođenje projekta, te izvještavanje investitora o njegovom napretku. Naši stručni suradnici, svojim iskustvom, znanjem i primjenom suvremenih alata omogućuju uštedu vremena i uspješnu realizaciju projekta bez prethodnih predznanja i iskustva investitora. Sigurnost i povjerenje u kvalitetno upravljanje projektom omogućuje investitoru da se može usredotočiti na druge tekuće i buduće projekte.

bottom of page